jump to navigation

Perkembangan Terbaru PCMAV 1.9 31 Oktober 2008

Posted by Rastono in Reuni.
trackback

Ada beberapa berita menarik yang ingin saya tampilkan :

bettyTeh Betty, Wilujeng Ulang Tahun ka 38 : 30 November 1970. Mudah-mudahan diparinan yuswa panjang, gampil rizqina, diparinan nikmat sehat, nikmat iman sareng diparinan umur anu barokah. Amiiiiin.

Kanggo acara pesta ulang tahunna ping 10 Desember sakantenan nyepitan…🙂

Rekan-rekan REABE yang saya hormati, rekan kita Ibu Betty dan Kang Nana bade nyepitan putrana. Anu insya Allah upami teu aya halangan mah baris dilaksanakeun kaping 10 Desember 2008. Ka rekan-rekan anu caraket mangga geura kempel sareng diantos kasumpinganna. Teu kedah cacandakan, anu penting mah sumping, do’a, sareng tong hilap amplopna (he….he…he…)

==================================

cecep2Labaik Allohuma Labaik …………, Abdi sakulawargi seja ngadugikeun Wilujeng Ngalaksanakan Ibadah Haji kanggo Bapak Cecep Arifin, Mudah-mudahan sing janten Haji Mabrur. Salami di Tanah Suci sing aya dina panangtayungan Alloh, tiasa ngalaksanakeun sadaya rukun haji kalayan sampurna. Mulang deui ka Kuningan dina kaayaan sehat walafiat, salamet ti angkat dugi ka uwihna deui. Amin ya rabbal alamin….. Tong hilap geura gupayan sadaya anggota REABE, mudah-mudahan kanggo salajengna aya anu nyusul. Sok atuh saha anu bade ngiringan??????

====================================

Yang berbahagia hari ini :

ikin

Abdi seja ngadugikeun Wilujeng Ulang Taun kanggo kang Ikin, Mudah-mudahan digampilkeun rizqina, ditebihkeun tina balai, sareng diparinan nikmat umur anu berkah. Amin ya rabbal alamin………..

 

================================= 

1. E-book buku bacaan Depdiknas versi cetak dijual lebih murah di pasaran, Baca Selengkapnya 

2. PC Media Anti Virus (PCMAV) 1.9 silahkan Download/Unduh disini

3. Update Database PCMAV Download disini 

4. Update ClamAV – PCMAV 1.9 Main.cvd dan daily.cvd : Download disini

Komentar»

1. Icuk Yunadi - 15 November 2008

Kang Ras, hatur nuhun tina pido’ana.
Amien…

2. Dede Hidayat - 16 November 2008

Ngiring bingah oge kanggo kang Ikin anu ulang tahun. Sami, pribados oge ngadoakeun mugia kang Ikin sakulawargi sehat wal’afiat salamina. Dupi pestana iraha kitu kang? (he…he…he…)

3. Dede Hidayat - 16 November 2008

Wilujeng oge kanggo ibu Betty anu bade nyepitan putrana. Mugia lancar salamet teu aya pamengan naon-naon. Hapunten abdi teu tiasa nungkulan. Salam kanggo sadayana.

4. Icuk Yunadi - 18 November 2008

Kang Dede, hatur nuhun, tina pidoana.
Aya berita duka cita, saur si Dodo Wardog, orang tuana Tarmu meninggal dunia. Mudah-mudahan Tarmu dipasihan katabahan dina nampi cocobi.

5. Akum - 20 November 2008

ngring bingah kanu ultah(kang ikin),sambung do’a kanu bade kariaan(teh betty),ngiring bela sungkawa kanu kenging musibah (kel.kang tarmu)

6. Anonim - 21 November 2008

Kang Cecep, wilujeng angkat ka Tanah Suci. Mudah-mudahan janten haji anu mabrur.

7. Icuk Yunadi - 21 November 2008

Kang Cecep, wilujeng angkat ka Tanah Suci. Mudah-mudahan janten haji anu mabrur..Amien…

8. Akum - 22 November 2008

Kang Ras, kang Dede,kang Ikin…..saha diantara urang nu bade nyusul kang Cecep (ngalaksanakeun rukun islam kalima) diantrian berikutnya….? Allah Maha Uninga,Allah Maha Kawasa tur Maha Pemberi rizki…!
=>🙂 Anu jelas Kang Aep Ermana anu tos angkat tipayun, perkawis ibadah haji mah mung Alloh nu terang, urang sami2 ngadu’a we mudah2an we urang sadaya tiasa ngaraosan ngalaksanakeun ibadah haji nyumponan rukun islam kalima. Amin……

9. Dede Hidayat - 23 November 2008

Sim kuring oge ngahaturkeun wilujeng ka kang Cecep anu bade angkat ka tanah suci. Mugia diparinan haji anu mabrur. Aamiin. Tong hilap kang Cecep pidoana di tanah suci kanggo urang sadaya. Mugi Alloh ngersakeun urang tiasa nyusul nyumponan rukun Islam ka-lima. Aamiin.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: