jump to navigation

YANG BERBAHAGIA BULAN JANUARI 2009 8 Januari 2009

Posted by Rastono in Reuni.
trackback

uning

Oge kanggo teh Uning anu ulang tahun tanggal 20 Januari, wilujeng “Ulang Tahun” pamugi dipasihan umur panjang, rizqi anu barokah, karir anu makin sae.

Tong hilap sing sering ngalongokan Blog REABE.

=========================================

dede-hidayatKanggo kang Dede Hidayat, sim Kuring Sakulawargi seja ngadugikeun “Selamat Ulang Tahun”  anu pasna nincak kana tanggal 2 Januari, sok sanaos tos kalangkung tapi teusawios-wios. Mudah2-an dipanjangkeun yuswana, digampilkeun rizqina, karirna sing langkung nyongcolang, sareng diparinan yuswa anu barokah. Amin

=================================

Sim Kuring Sakulawargi nyanggakeun “SELAMAT TAHUN BARU ISLAM 1 Muharam 1430 H.” Mudah-mudahan urang sadaya aya dina panangtayungan Allah SWT. Amiiin. Kasadaya kadang wargi, saderek-saderek anu aya di Kuningan atanapi di luar Kuningan wabilkhusus kanggo anggota REABE mangga urang sadaya ngadu’a pamugi Allah tetep marinan kasalametan, kasehatan, rahmat sareng magfiroh ka urang sadaya. Pamugi taun ayeuna ibadah urang langkung sae ti taun kamari. Amiiiin.

Tue hilap simkuring ngiring bingah rehna sababaraha wargi REABE parantos rengse diwisuda S1 UT diantawisna :

1. Erah Nurilah (27 November 2008 di Jakarta)

2. Nim Waniah (7 Januari 2008 di UPI Bandung)

3. Neni Suryani (7 Januari 2008 di UPI Bandung)

4. S a w a (7 Januari 2008 di UPI Bandung)

Mudah-mudahan sertifikasina sing sukses, ngajarna sing langkung rajin.

Salam Baktos
Ti Kota Kembang.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: