jump to navigation

Ultah 12 Agustus 2009

Posted by Rastono in Reuni.
trackback

Yang ULTAH Bulan Agustus

Wargi REABE anu balageur, punten nembe ngupdate  ieu blog kumargi kasibukan simkuring.

Kanggo wargi-wargi anu ulang taun dina sasih ieu simkuring ngahaturkeun Wilujeng Ulang Taun, pamugi Alloh salamina maparinan nikmat kasehatan, kasalametan, gampil rizqina, ditebihkeun tina saniskanten balai. Amin.

Anu Ultah sasih ieu diantawisna :

1. Maman (hungkul)

2. Markus Muhidin

3. Tarmu

4.  Eros Rosnaningsih

Sok ah kue ultahna diantosan didieu.

Komentar»

Komentar»

1. Anonim - 18 Agustus 2009

Wilujeng ultah ka sadayana. Mugia pido’a kang Rastono dikabul ku Allah SWT. Aamiin.

2. Rastono - 21 Agustus 2009

Hatur nuhun kanggo wargi anu tos lebet, tapi ke..ke… saha ieu teh atuh…. bet Anonim??????


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: