jump to navigation

Buku Tamu

rastono10Para pengunjung yang terhormat, kami sangat berterima kasih sekali jika para pengunjung sudi untuk mengisi buku tamu ini. Tulisan bisa dalam bentuk komentar, saran, kritikan, perkenalan, menyapa teman dan berbagai macam unek-unek. Tak tunggu ya…………………!!!!!!!

Komentar»

1. Dede Hidayat - 9 Oktober 2008

Kang, saya sangat terkesan dengan blog ini, terlebih setelah saya baca komentar teman-2 REABE SPENDRUX’S. Rasa kangen kpd teman-2 sedikit terobati dengan membaca komentar-2 tsb.

Mudah-2-an blog ini dpt terus jadi sarana silaturahmi kita semua.

2. Rastono - 13 Oktober 2008

Sumuhun kang Dede, insya Alloh abdi baris teras membuat berita up to date sekitar Reabe Spendrux’s. Mudah-mudahan blog ieu jadi salah satu media komunikasi untuk semua anggota reabe tanpa dipisahkan oleh ruang dan waktu.
Kukituna abdi ngaharepkeun sadaya anggota REABE kanggo aktif ngintunkeun photo keluarga, berita-berita dan naon we lah yang berkaitan sareng acara anggota REABE. Kintun we ka email abdi : rastono@mbt-kons.co.id.
Kanggo kapayun insya alloh abdi bade ngadamel khusus blog REABE di situs webasite lokal supados aksesna langkung cepet.
Upami aya info-info penting diantos pisan kang.

3. Akum Waskum - 29 Oktober 2008

Kang Mutim,punten abdi tumorojog…..,kabar tt dunia pendidikan diantos,tt REABE oge sami…

4. Uning - 22 Januari 2009

Kaduhung nembe ngabika ayeuna, ma’lum riweuh ku padamelan. Kaemutan deui ku SMS ti Kang Rastono tadi siang. Hatur nuhun pisan kana perhatosannana.
Baktos kanggo sadaya keluarga besar REABE SPENDRUX, ti abdi sareng kulawargi ti Sumbakeling.

5. Icuk Yunadi - 23 Januari 2009

Wilujeng sumping teh Uning, mangga atuh kalebet, ke disayogikeun kopi sareng sorabi haneut.
Kang Rastono, aya tamu enggal yeuh.
Sok ah disuguhan ku akang…..

6. Rastono - 23 Januari 2009

Alhamdulillah geuningan aya tamu agung ti sumbakeling, hatur nuhun ah tos rurumpaheun. Punten yeuh teu aya korsi sae, mangga urang ngampar we na samak saheulay bari ngopi sareng surabi direncangan ku kang Ikin………..
Sok ah sing sering lebet supados tambih kenceng tali silaturahim na.🙂

7. Uning - 29 Januari 2009

Hatur nuhun kana pangbageana. Punten Kang elat deui ngawalerna. Kopi sareng surabina aya keneh? Raos panginten nya, tiris-tiris kieu neda surabi haneut (di sumbakeling nuju hujan ngaririncik, mangkaning wengi Jum’at. Wararaas nya?) Mung di dieu mah biasana nuang surabi teh dipalidkeunnana ku bajugur. Raooooooooos teh geura. Paralay henteu?
Enggal atuh ka dieu ke ku abdi disayogikeun mangka seueur.

8. Dede Hidayat - 29 Januari 2009

Wilujeng sumping oge ka teh Uning nu tos rurumpaheun lebet ka ieu blog. Nambih geuning wargi Reabe teh. Sanes eta teh leres nawiskeun sorabi tea?
Kanggo kang Rastono + kang Ikin, punten promosina sing langkung gencar atuh, supados langkung seueur wargi Reabe anu namu ka ieu blog.

9. Dede Hidayat - 29 Januari 2009

Kang Ras, kumaha kabarna kota Kembang teh? Iraha nya urang tiasa neraskeun program anu katunda: pertemuan wargi Reabe secara rutin tahunan? Sok atuh kang dingawitan deui.

10. Icuk Yunadi - 30 Januari 2009

Kang Dede kamana wae? Jigana mah tos jalan-jalan ti Singapura nya? Teu aya embolna. Sok ah gabung deui, aya tamu enggal yeuh, teh Uning, teh Endah….

11. Rastono - 30 Januari 2009

Euleuh-euleuh haturan atuh akang, teteh mangga kalebet da panto mah teu dikonci. Urang ngapar we na samak ngarah raos, bade ngobrol di teras oge mangga. Hatur nuhun teh Uning tos raridu nyandak surabi haneut sareng bajigur, yu ah urang tuang sasarengan. Euh ni waas nya…. sok hoyong geura-geura kumpul deui sareng wargi Reabe.
Sumuhun kang Dede….kang Ikin, teh Uning oge kanggo sadaya wargi REABE abdi tos nyarios sareng kang Heryaman, Rosna, Sura oge kang Markus… anu kacindekanna insya alloh upami teu aya halangan urang kempel deui akhir tahun 2009 menjelang 2010, minangkana mah Milad/tepang taun ka 20 bada perpisahan kapungkur. Dupi tempatna mangga abdi nyuhunkeun informasi boh bilih aya anu bade usul engke ku abdi disawalakeun sareng nu sanes. Langkung raos upami REUNI na sasarengan sareng kulawarga, urang panjangkeun tali silaturahmi malakmandar aya anu tiasa bebesanan.🙂
Resep jigana mun sadaya tiasa tepang sareng riung mungpulung, karumpul, acara siang urang eusi ku permaenan barudak, acara wengi api unggun bari ngabakar lauk, hayam jeung rea-rea deui. Ah janten teu sabar hoyong enggal geura-geura tahun baruan yeuh……….

12. Uning - 31 Januari 2009

Euleuh, etah geuning Kang Sastra Perecet! Hatur nuhun kana pangbageana. Lawas tilawas nembe ngelol. Kumaha kabarna Kang? Tos kagungan sabaraha incu mitoha? Nepangkeun ka Tetehna.
Hanjakal reuni kamari teu tiasa tepang.
Wah, kanggo rencana reuni ahir taun teh abdi ngadukung 100%. Urang sami-sami milarian tempatna. Seru panginten nya? Silaturahim bari ngasuh para yunior urang. Janten hoyong enggal-enggal dugi kana waktosna yeuh.
Tos ah sakitu heula. Baktos ka sadayana nu maos.

13. Satia_abimanyu - 3 Februari 2009

Pak rastono di bdg na caket ka pt taspen kcu bdg nu di jalan ph mustafa payuneun pabrik peci m iming heunteu? Sok pasti terang lah da kumplit eta alamat teh hahah….

14. Rastono - 3 Februari 2009

Haturan kang Satia, hatur nuhun kana kasumpingan di blog pribados. Upami ti tempat damel mah caket, da abdi di Setrasari Mall caket tol pasteur, janten upami ka PT. Taspen mah kantun kaluar lempeng we ti pasteur ka jembatan Paspati teras ka jalan suci, moal sampe 15 menit oge dugi ka Pt. Taspen mah.🙂

15. Satia_abimanyu - 3 Februari 2009

Oh, di setrasari bpk teh? Haturan pak ti abdi. Salam tepang, punten tos ngiring ngalangkung teu salam2 acan. Hilap abdi teh pak. Sukses lah keur bpk. Sampurasun, wilujeng wengi saderek…..

16. Rastono - 4 Februari 2009

Rampes kang Satia, mangga geura calik di blog pribados tapi punten teu tiasa nampi nyugemakeun da teu aya korsi didieu mah. Urang ngobrol bari ngampar samak we kang bari ngopi bajigur haneut ditambih kulub hui, cau sareng katimus.
Upami teu kaabotan dupi linggih dimana kang Satia teh atuh? Bilih abdi ngalangkung seja bade mampir, susuganan we aya peci Mang Iming anu pas kanggo abdi…. he…he..he….😀

17. Dede Hidayat - 5 Februari 2009

Wah, mani reugreug pisan. Nambihan geuning tamu teh. Hapunten ka kang Rastono, kang Ikin, teh Uning, abdi teh rada jarang ngelol ka ieu blog. Manawi pan ayeuna murid-murid teh bade mayunan UN. Kaleresan abdi kenging tugas bedah SKL ka sababaraha kota. Kaleresan Sabtu+Minggu enjing adi insya Allah bade ka Pekalongan. Minggu kalangkung manawi nembe wangsul ti Pekanbaru + Magelang. Manawi nyuhun doa ti sadayana supados murid-murid tiasa lulus UN tahun ayeuna.

18. Satia_abimanyu - 5 Februari 2009

Haturan kang dede hidayat, nepangkeun abdi satia_abimanyu. Pituin urang kuningan. Punten ngiringan ngobrol, ngiring calik bari ngareureuh ngararaoskeun badan anu karaos lungse…. sampurasun kang, wilujeng sonten !

19. Dede Hidayat - 5 Februari 2009

Mangga kang Satia, geura linggih. Wilujeng tepang. Urang sasarengan ngaramekeun ieu blog. Dupi kawit teh ti mana nya? Kapungkur di SMA sabaraha? Atanapi sami-2 ti SPG?

20. Rastono - 6 Februari 2009

Wah ni resep atuh kang Dede keliling teras, mudah2an taun ayeuna tingkat kelulusanna langkung nyugemakeun dibanding taun kamari.
Kang Satia mangga lah urang ngobrol sing anteng, oge kanu sanesna. Oge kanggo nu sanesna kamana atuh??????

21. Satia_abimanyu - 7 Februari 2009

Ngalongokan deui akh…. Weekend teh kamarana ieu teh? Teurang tmpt tuang di bdg anu nyayogikeun katuangan sunda heunteu? Biasa na abdi sok di raja sunda anu di pasteur atanapi saung kabayan heheh…. Hoyong nyobian anu sanes na, dimana nya anu raoseun. Upami di garut mah loba pisan restoran sunda teh. Aramengan geura ka garut. Resep mani waas kaayaan na teh. Tp upami bade tuang mah di garut abi ngarekomendasi keun PUJASEGA anu di otista caket toko dodol herlinah. Katuangan na enak sareng tmpat na oge beresih…. Ka garut yuck !

22. Sawor - 26 April 2009

Aslm kang rastonö. Nuhun kang kana tulisanana. Kang abdi teh rencang akang taun ’85 emut meren ka masduki dedemitna balöng dalem babakan tea. Kpungkur kantos ngefans opera bulutangkis diacara perpisahan kelas 3. Emut keneh kang?. Alhamdullah dilembur aman kondusif pasca pemilu. Wassalam sawor.

23. Rastono - 27 April 2009

Alhamdulillah geuning aya urang lebur yeuh ti Babakan Mulya, wilujeng sumping kang Masduki, kantenan atuh emut mah kang, malih kasadaya rerencangan ti Babakan Mulya mah abdi emut pisan boh kakak tingkat maupun adi tingkat. Hatur nuhun kang tos lebet kana blog abdi, upami hoyong terang kana blog tegaljugul, mangga geura lebet ka http://tegaljugul.wordpress.com. Eta salah sawios blog asuhan abdi kanggo wargi-wargi urang tegaljugul/sidamulya di pangumbaraan anu hoyong komunikasi jeung papada wargi. Sok atuh kang geura ngadamel blog Babakan Mulya. Oge teu hilap kang dupi ayeuna akang damel dimana?
Diantos kang informasi salajengna.

24. Icuk Yunadi - 6 Mei 2009

Kang Rastono, nuju sibuk?, sepi jempling kieu nya……

25. Rastono - 6 Mei 2009

Abdi aya kang, nembe beres ngayakeun Diklat Psikologi Anak dengan judul “MEMAHAMI PSIKOLOGI ANAK DALAM PROSES PEMBELAJARAN DAN GERAK MOTORIK ANAK” dilaksanakeun di Batujajar Bandung Barat Minggu 3 Mei 2009. Bilih bade ningalian kagiatanna mangga lebet we ka blog yayasan abdi http://binaprestasiabadi.wordpress.com
Anu hadir 1500 orang, oge dibuka ku wakil bupati bandung barat Bapak Drs. Ernawan Natasaputra, M.Si. Lumayan cape jeung riweuh…..

26. Akum Waskum - 8 Juni 2009

ka teh Uning punten telat ngabageakeun, abdi oge KAKAPEUNGAN ayeuna mah ngalongokan BLOG ieu teh. Wilujeng ka sadaya warga REABE…… boh nu di Kota, boh nu di lembur …

27. dede rahman - 26 Juni 2009

ass. wbb….Pak tolong bimbing saya dalam memadu membuat url soalnya kami belum paham bener ,,, dan pak tolng kirim program pembelajaran untuk sd kami dari prota,prose,silabus,dan rpp..terima kasih

28. dede rahman - 26 Juni 2009

ass….wb..kang kumaha damang…bantos abdi nya kang,,sd 08 bermani ilirkang abdi nyuhunkeun bimbingan bapak…was..dede rahman sdn 08 bermani ilir- kab kepahiang. prov. bengkulu

29. Rastono - 1 Juli 2009

Kang Dede untuk buat URL nanti diedit secara bertahap. Akang kedah ngadamel menu tab untuk tampilan di atas, diantawisna :
1. Home : untuk menampilkan tulisan yang selalu diupdate
2. Menu lain (contoh: Profile, About, Downlod, Mata Pelajaran dll) biasanya dibuat pada saat menulis tulisan baru ada pertanyaan buat tulisan baru ato halaman baru. Kalo Buat tulisan baru langsung disimpan di menu Home paling atas, kalo buat halaman baru berarti membuat menu baru yang berdiri sendiri.
Mangga saja kang pelan-pelan websitena diupdate. Kanggo latihan abi menyarankan menggunakan http://wordpress.com sapertos nu abdi, sebab menu-menunya mudah untuk dipahami. Kalo di blogspot saya juga rada bingung.

Good luck Kang Dede, wilujeng nyobian.

30. A'ay Arya - 13 September 2009

Assalmu’alaikum….. Kang saya boleh gabung gax di blog ini??? jujur saya tertarik dengan Blog yg menggunakan Bahasa Sunda ini. meski saya keturunan sunda, tapi saya tidak begitu bisa Bahasa Sunda karena saya tinggalnya di Bekasi. Perkenalkan saya Arya 25 tahun. saya boleh minta tolong tidak??? nanti di Hari Raya Idul Fitri saya ingin sekali mengucapkan Ucapan Selamat Hari Raya Idul Fitri ke teman dan saudara-saudara saya dengan menggunakan Bahasa Sunda, karena menurut saya Bahasa Sunda itu Bahasa yang sagat sopan. Bisakah Akang menolong saya memberikan contoh-contoh Ucapan tersebut dalam bahasa sunda. Sebelum dan sesudahnya saya ucapkan banyak terima kasih aayspions@yahoo.co.id

31. asep purnama - 5 Januari 2010

nama saya asep purnama, kebetulan saya pernah main ke daerah kuningan, tepatnya di jalaksana, gg. tomik rt/rw nya ga tau.
coment : saya di kuningan tenang, namun pas di jalan rayanya terlalu cepat malah ampir mau ketabrak.
memory : saya pernah pacaran sama cewe yang bernama dian diana bapanya husein sanjaya Ibunya ati hartati, saya nyesel ga jadi suaminya
ga tau kenapa
pesan-pesan : saya pengen ketemu mantan saya itu tapi ga tau caranya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mungkin ga yach

32. akum - 10 Maret 2011

karunya teuing …….. sadulur!!!!!

33. Anonim - 4 Oktober 2011

euleuh…… mani jempling!!!!

34. Kang Akum - 4 Oktober 2011

Nuju naraon?

35. Sri Andar Ishari - 27 April 2013

komentar sy harus sayang dan banyak pengertian

36. Sri Andar Ishari - 27 April 2013

jgn lupa ulang tahunya harus diinat selalu


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: