jump to navigation

Ngobrol

Kanggo baraya anu bade ngobrol dan ngawangkong mangga disayogikeun di dieu. Sok ah urang ramekeun.

Komentar»

1. Uning - 13 Februari 2009

Mangga urang lajengkeun obrolan nu nembean kapegat. Sateuacanna, wilujeng tepang ka Budak Cibunut_Thea sareng nu sanensa nu nembe tiasa patepang sareng sim kuring. Sim kuring oge budak Cibunut, mung Cibunutna Cibunut Sumbakeling di wilayah Kec. Pancalang ( kapungkur mah lebet ka Mandirancan).
Hapunten rada elat mairan. Manawi jadwal ngasuh barudak di sakola nambihan. Ma’lum sakedap deui UN.
Resep pisan ngupingkeun obrolan perkawis job enggal antawis Budak Cibunut sareng Neng Endah. Resep nya pami tiasa ngamangfaatkeun setiap peluang janten ladang bisnis, mangga ah teraskeun bisnis komporna. Saha terang tiasa janten solusi tina carut-marut sareng pabaliutna masalah ekonomi di nagri urang kiwari.
Mung sakedik nu janten emutan. Perkawis banjir di Kota Kembang. Raraosan teh salami abdi di Bandung (1990-1995) teu kantos nguping wilayah Bandung Kabanjiran. Ari ayeuna geuning mani sapertos nu bersaing sareng Batawi. Meusmeus banjir-meusmeus banjir. Mudah-mudahan bae kanggo keluarga besar REABE mah banjirna banjir rejeki sareng kabingah. Utamina kanggo Kang Haji Aep Ermana, Kang Ahmad, sareng Kang Toto nu tepang taun sasih ieu. Wilujeng, mugia yuswana pinuh berkah, rejekina tambih melimpah, kulawargina pinuh ku mawadah wa rahmah, Amin.

2. Budak cibunut_thea - 14 Februari 2009

Haturan kangge Teh uning, salam tepang ti sim kuring. Sual puisi abdi teu terang cara ngintunkeun nana. Maklum teu nyakola, tiap dinten oge ukur panglamunan heheh… Sok lah bantos, fifty fifty oge teu nanaon hahaha…. Kang ras sibuk? Teh endah kamana? Pak icuk hallo… Ngobrol yuck !

3. endah - 14 Februari 2009

kang sudarna aya abdi mah biasa wae tunggu goah kanggo ka teh uning nya kitu tea wae teh ari wiraswasta mah kedah pinter akrobat,koreh2 cok pami teu ngoreh moal macok komo ayeuna katambihan kukrisis global laleneng pisan,naon ari krisis global teh kang ras?teh uning resep nya pami sering tepang sareng guru2 spg,salam baktos wae

4. Budak cibunut_thea - 14 Februari 2009

Heheh tggu goah….sapertos gober bebek bae hak hakakak… Loba artos sugan teh endah mah di goah na? Aduh hilap, abdi nuju ngopi ieu teh. Aya opak, goreng gadung sareng kodehal. Eta coba mani nikmat ngopi teh……..

5. endah - 14 Februari 2009

kang sudarna atos2 ngopi gadung bilih mabok,abdi mah tos rada dikirangan tedaeun anu kitu teh malum tos lansia,aya oge seuseupanan digoah seueur artosna kang!artos monopoli peryogi teu?peupeuriheun atuh artos leres namah kamana boa,bde tumaros yeuh kang ari cibunut tebih teu ka ciniru kapungkur gaduh rerencang spg pgri namina ading sugan tepang,rumaos abdi mah leungiteun tapak rerencangan teh teu sapotong-potong acan

6. Budak cibunut_thea - 14 Februari 2009

Dupi cibunut sareng ciniru aya 1km mah teh… Aduh ari teh endah naha beut nawisan teh artos monopoli? Nu kitu mah nu hayam nu entog nu bebek ge moal keursaeun hak hakakak…. Dupi teteh linggih palih mana?

7. endah - 14 Februari 2009

abdi mah ngumbara di bandung asli mah ti cidahu di bdgna di baleendah,langganan banjir nanging alhamdulilah tara ka banjiran leres saur teh uning tea mah bandung janten sering kabanjiran da gunung ditutuhan sanes ta2ngkalan anu ditu2han teh ieumah gunung teu kapameng da! kapungkur waktos sakola keneh resep nulis sareng maca puisi,duka ayeuna mah seepeun ide atanapi kumaha ta teh menit meureun nya?

8. Budak cibunut_thea - 15 Februari 2009

Sanes menit tp jangarismeee…… Kutan teteh di bdg? Loba ath nya urang kuningan nu ka bdg…. Upami bale endah abdi ge kantos mung dua bulan. Di PKBM Buana mekar nu aya di jalan laswi. T4 na papayun2 sareng jalan anu ka komplek galih pawarti. Masih keneh sok aya hujan es teu teh? Da edas eta kapungkur hujan badag bareng sareng es anu sagede2 jempol…. Dupi dinten minggu pan di tugu sok aya pasar dadakan. Resep pisan bari lari enjing2 teh. Tapi da tos lami…..

9. endah - 15 Februari 2009

Tangtos wae caket mah kang,komo ayeuna mah pasar tugu tambih rame ti pkbm buana mekar ge teu tebih kirang langkung sakilo,di baleendah ayeuna mah tara hujan es hujan cai weh

10. Icuk Yunadi - 15 Februari 2009

Abdi mah meni lebeng pisan ari nyarioskeun wewengkon Bandung teh. Teu pati apal kitu. Manawi aya tempat jajanan anu raos dimana? Susuganan kaparengkeun tiasa ka Bandung.
Kang rastono, hapunten nya. Rencana ka Bandung teh batal. Abdi aya halangan….
Salam bae ka Wargi Reabe, sareng komunitas urang Kuningan.

11. Rastono - 15 Februari 2009

Euleuh2 ni aruplek kitu nungobrol, resep lah ngabandunganna. Kukituna ngahaja ku abdi disayogikeun halaman khusus kanggo ngobrol. Sumuhun Bandung janten sering Banjir teh kumargi kudua kutilu. Pangpangna mah daerah resapan caina seueur anu alih pungsi janten villa para pejabat sareng nu seueur artos, anu katempuhan masyarakat anu teu gaduh artos, da ngadamel bumina pipireun walungan, janten we upami aya hujan bumina kakeueum kumargi cai ti luhur gunung teu aya nu nahan langsung lebet kana walungan dina waktu nu bersamaan antukna mah banjir we…. Ah nasib…..
Pamugi we pamarentah gaduh solusi jitu kanggo ngungkulan ieu pasualan.
Kang Ikin upami ka Bandung mah seueur tempat anu tiasa kanggo tuang diantawisna Rumah Makan Kabayan, Raja Rasa di Jl. Pasteur, RM Laksana di Soekarno Hatta sareng rea-rea deui asal daek ngulampreng ka luar dijamin aya tempat makan. Upami hoyong mirah mendingan milarian pedagang kakilima anu pajeujeut seueur pisan di Bandung mah dijamin mirah. Upami dinten minggu pilarian di tempat ngumpulna jalmi diantawisna : Gedung Sate, Tegallega, Brigif Cimahi, Punclut, Tugu Perjuangan Jrrd.🙂

12. Budak cibunut_thea - 15 Februari 2009

Kutan teh endah caket ka buana mekar. Loba teh urang kuningan di dinya. Dapi nami2 na atos hilap. Bener tah kang ras, saung kabayan atanapi anu di pasteur lumayan raos heheh…atanapi upami anu langkung romantis di sukajadi nami na ilalang kafe tepat na di segitiga bungur !

13. endah - 15 Februari 2009

kang ras,kang sudarna kana tuangeun wae ah,pami tuangeun mah cek abdi nya kang pang raos2 namah di rompok nyalira da teu bosen2 wios sareng goreng tempe ditambihan gepukkomo aya pais lauk emas majalaya mah pasti pedo.Sok atuh kang ikin bade ka bdg mah ke kuabdi disarengan bade kamana oge asal ulah hoyong dibahanan peuyeum……..puan weh.

14. Budak cibunut_thea - 15 Februari 2009

Hua hua hua huakakakak…. Mani asa raos yeuh seuri ngabandungan koment teh endah. Enya hebat lah…. Tah nu hoyong peuyeumpuan, pesen bae ka mbah darmo atawa mbah merijan meungpeung nuju turun harga, kumargi peuyeumpuan anu gaduh ibukota mah, aya wartos bandrol masih mahal hakhakhahah…. Hidup peuyeumpuan, hidup kang ras, hidup teh endah, hidup nu hoyong peuyeumpuan….. Teh uning kamana, jeumpling geuningan…………

15. Dede Hidayat - 15 Februari 2009

Haturan tepang deui kasadayana, utamina ka kang Rastono, kang Ikin, teh Uning. Salam tepang kanggo neng Endah sareng ‘Budak Cibunut’. Tambih rame geuning nya. Sok komo disayogikeun porsi khusus ku kang Ras kanggo ngobrol. Hebat kang!
Kang Ikin aya rencana ka Bandung? Kunaon batal? Ka Bekasi we atuh kang. Ke ku abdi disayogikeun ‘serabi hijau’. Geuning kakupingna teh nuju rame nyarioskeun tuangeun.

16. Budak cibunut_thea - 16 Februari 2009

Salam tepang oge kang dede…. Sumuhun tuangeun teh penting. Usum naon di bekasi? Di cibunut usum supa, ceuk bhs melayu mah jamur hahahah… Enya usum hujan kieu mani loba teh di kebon. Nya bade di kebon batur di kebon nyalira diala moal aya nu ngabakekeng….. Inget keur alit ari nyarios ngabakekeng teh. Nya upami abi ngideur bae sareng rerencangan ka kebon batur, mulung buah, mulung tangkil, kalapa, sok disingsieunan ku pun bapa..ulah ngideur teuing jang ka kebon batur bisi ke aya nu ngabakekeng heheh… Aduh, teu acan sare atuh ieu teh. Tadi jam 3 ningal bola. Deuk sare ka buru rama ku hayam. Ting cariak ting kareok… Puuzsiing! Saha nu demen bola cing ngacung………..

17. ENDAH - 16 Februari 2009

Haturan oge kanggo kang dede hidayat htrnhn kana pangangkenna,hapunten bilih basa abdi kirang mernah kirang raos diaosna malum kang abdi mah gaul teh tara tebih ti dapur,gaul teh sareng katel,hawu,nya kitu wae sareng pakakas dapur janten panginten kirang ilmiah tapi teu sawios panginten nya kang etang2pangeuyeub-euyeub,lauk buruk milu mijah tea kasebat namah.Ka kang Ras,teh uning,kang ikin,kang dede hidayat,kang akum,kang sudarna ulah kirang2 ngahapunten nya

18. Budak cibunut_thea - 16 Februari 2009

Meni rendah diri teh endah teh geuningan….sami2 teh abdi ge geuningan rada atah nyarios teh heheh…. Tapi apapun dan bgmn pun bahasanya, minum air putih mah peryogi pikeun kasehatan. Tong teh sariwangi teuing hahahahaha…..

19. Armat Masari - 27 Februari 2009

Hompimpah, sampura suuuun. Sok mampir kadieu ka Pamulang. Abdi gaduh kulub sampeu. Pirajeunan melak ehh lumayan aya beutian. Pas bae kanggo ubar lapar.

20. Armat Masari - 24 Maret 2009

euleuh talibra geuning!

21. Budak cibunut_thea - 26 Maret 2009

Ari urang kampung mah sibuk ngurus kebon, ngurus sawah heheh… Bari ngan engkreg na bae, jam 10 oge tos karaos panas mah tuluy bae uih hahah… Ayeuna oge nuju sibuk ngandir cai. Huh panas……………….

22. jay anu kasep - 3 September 2009

punten kang,alamat email kanggo ngirim foto naon????hlap dai,teu acan d save euy.

23. Rastono - 8 September 2009

mangga we kintun ka alamat email abdi : rastono32@yahoo.com atanapi rastono@mbt-kons.co.id

24. Anonim - 13 Desember 2009

NO HP Abi gentos kang 087724018503
ma’lum selebritis tiap bulan gentos kontrak gentos nomor he he he (euis isnawati)

25. Sri Andar Ishari - 27 April 2013

photona meni aweng

26. Sri Andar Ishari - 27 April 2013

ingin bergabung

27. Anonim - 30 Oktober 2015

sampurasun


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: