jump to navigation

Biodataku

ppNama saya Rastono, Lahir di Kuningan, Alamat Asal Desa Sidamulya / Tegaljugul – Kecamatan Jalaksana – Kabupaten Kuningan. Saya alumni dari SPG Negeri Kuningan lulus tahun 1989. Hobi saya menulis, ngutak-ngatik komputer dan elektronik, travelling, menikmati keindahan alam, menulis kalau ada waktu luang, main internet dan sedikit menulis puisi.

Pekerjaan sekarang mengelola pelatihan bidang engineering untuk peningkatan sumber daya manusia pada PT. MBT Konsultan / PUSAT PELATIHAN MBTΒ (website:Β  http://www.mbt-kons.co.id). Bagi para alumni atau rekan-rekan yang kebetulan mampir di Blog ini silahkan berkirim pesan, salam atau say hello untuk rekan-rekan lainnya.

Bagi anggota REABE SPENDRUX yang saya cintai, sok atuh rame-rame ngisi Blog ini kanggo salam silaturahmi. Peupeuriheun atuh upami tepang darat mah sesah pisan, teu aya lepatna upami urang tepang lewat dunia maya. Mangga diantos kasumpingannana.

Salam baktos,
Rastono

Komentar»

1. Icuk Yunadi - 28 Agustus 2008

Assalamualaikum, wr.wb.
Abdi nembe deui buka Blog akang? Kumaha tos aya nu mampir warga Reabe teh? Jigana mah teu acan terangeun. Maklum panginten internet ka kampung mah teu acan dugi nya.

2. Icuk Yunadi - 1 September 2008

Kang. Selamat Ulang Tahun nya. sanajan tos kalangkung sababaraha dinten..

3. Rastono - 2 September 2008

Hatur nuhun pisan kang Ikin tos rurumpaheun ka Blog simkuring. Oge haturnuhun kana ucapan ultahna. Teu karaos geuning makin sepuh bae nya urang teh, bakating ku betah hirup di dunya jigana.πŸ™‚

4. Akum - 28 Oktober 2008

Resep geuningan ngalancong dina blog teh,ka para bloger REABE bntos abdi urang lembur bau lisung,bilih sasab….

5. Icuk Yunadi - 29 Oktober 2008

Komentar ti saha kitu ? Teu aya namina !

6. Akum Waskum - 29 Oktober 2008

abdi teh akum tea,urang ciawi ayeuna mah,nuju lelengkah halu….noongan para bloger

7. Rastono - 29 Oktober 2008

Wilujeng sumping kang Akum, tah geuningan aya hiji-hijieun anu ngawitan lalebet kana blog. Sok ah kang ke kuabdi dibantos. seueur pisan Bapak & Ibu Guru anu parantos garaduh blog, sareng nyadiakeun contoh silabus, RPP dan KTSP diantawisna cobi lebet ka website : http://gurupkn.wordpress.com/2007/10/25/kumpulan-rpp-silabus-ktsp-smpmts/ silabusna lengkap pisan terutami kanggo SD. atanapi lebet ka website SMA 3 Kuningan (Ex SPGN Kuningan) tingalian guru-guru anu masih ngawulang websitena : http://blog.sman3kuningan.sch.id ayeuna kepsekna Pak Bapak Drs. H. Tarso, MM upami teu lepat mantan kepsek SMA 2 Kuningan. Bangunan oge tos robih janten langkung sae ayeuna mah, panginten akang langkung paos. Insya alloh ke ku abdi disadiakeun halamn khusus kanggo warta pendidikan.
Wilujeng berselancar di dunia maya ka sadayana.
Salam ti Kota Bandung.

8. Akum - 29 Oktober 2008

haturnuhun info websitena,info nusanesna diantos!

9. Endah - 2 Januari 2009

assalamualaikum, kang nepangkeun abdi alumni SPGN Kng 90 jurusan TK grup slantika wow tos hilap panginten nya? sering digojlog ku akang kapungkur waktos ngiringan bantara pramuka,abdi di bdg leresan baleendah tos aya 8taun asa bingah tepang sareng alumni spgn kng mudah2an sing tiasa manjangken tali silaturahmi,pntn msh nebeng email pun anak ma’lum gaptek.

10. Rastono - 5 Januari 2009

Alhamdulillah geuningan aya wargi alumni SPG anu rurumpaheun. wilujeng tepang teh, upami nilik tina nami mah abdi rada-rada rayrayan, upami tepang langsung insya alloh moal hilap, komo ku abdi sempet digojlog mah. Dupi di baleendahna leresan mana? aya rencang sakelas oge mung anjeuna di Soreang, ngawulang di SD KORPRI. Dupi teh Endah ngawulang dimana? abdi mah kaleresan teu ngawulang, damel diswasta dan bade ngawulang teh teu kabagian kunu sanesπŸ™‚. Upami peryogi informasi mangga kintun we….

11. endah - 6 Januari 2009

Htrnhn kang tos ngawaler rumaos abdi mah paremeun obor bujeng2sa spg anu sakls ge weleh teu pendak deui teu aya komunikasi kantos nganjang ka sma 3 2taun kalangkung rumaos joledar,abdi ge teu ngawulang tadina damel di swasta ayeuna mah wiraswasta wae,duka tah tos nasib panginten. Pami di bleendah di komp perum bleendah permai,JL PADI ENDAH RAYA A-9,waktos abdi kls1,akang kls 2atanapi kls 3nya? emut kana reabena da abdimah jurusan tk nelah slantika wow eta anu gareulis sadaya sakls teh.Tos raos atuh akang mah nya? iraha bde reuni akbar? diantos wartos salajengna

12. Rastono - 6 Januari 2009

Euleuh kutan kitu teh Endah, alhamdulillah abdi mah sakelas aya kontekna sadaya, da abdi sok pirajeunan ngintunan serat kasadaya rerencangan. Malih kamari wakto lebaran Idul Fitri abdi Reuni REABE di RM Mang Kumis alhamdulillah darongkap, data lengkapna tiasa ditingal dina tombol Data Alumni. Upami kanggo reuni akbar mah tergantung kanu aya di lembur, malih kamari aya reuni tapi khusus kanggo alumni SMA 3. Panginten ka rerencangan anu sarukses di Kuningan tiasa supados ngayakeun reuni. Tapi numutkeun abdi mending reuni sakelas, margi langkung karaos khidmatna, ari reuni akbar mah seueur nu teu kenal. Abdi lulus teh tahun 1989 saangkatan sareng Timu, Nana, Uma upami TKna Karsih, Cicih, Odah, janten teh Endah panginten adi kelas pisan saangkatan sareng Asmaiyah, Nanang, margi waktos abdi kelas 3, kelas 1 masih keneh SPG, Rupina waktos teh Endah kelas 3 kelas 1 na tos SMA 3.
Perkawis damel mah dimana wae sami, malah upami wiraswasta langkung raos tiasa ngatur waktos nyalira, teu cara abdi kumargi damel dinu sanes janten teu tiasa ngatur waktos nyalira.
Muhun teh diantos kasumpinganna. Upami teu kaabotan tiasa nyuhunkeun No. Hp atani telpon?
Salam Baktos ti Bandung Barat.

13. Icuk Yunadi - 9 Januari 2009

Assalamualaikum,…
Kang wilujeng tepang deui. Asa tos lami pisan teu ngalongok bolg akang..Liburan kamari 2 minggu, teu kantos buka-buka internet.
Selamat tahun baru 1430 H, Selamat tahun baru 2009.
Semoga lebih sukses….

14. Rastono - 10 Januari 2009

Wilujeng taun baru kang Ikin, kamana hungkul atuh mani teu ngelol-ngelol. Kang kamari Nim, Neni & Sawa Wisuda S1 di UPI Bandung. Alhamdulillah tiasa tepang sok sanaos mung sakedap, dan seueuran sareng rombongan janten teu laluasa ngobrolna margi hoyong enggal2 uih ka Kuningan. Oge aya Endah adi kelas di SPG ti kelas TK anu sok lebet blog abdi janten nambihan duduluran. Teu karaos engke Senen lebet deui kang nya…. wilujeng berjuang lah, abdi mah tos lebet ti ping 5 keneh….

15. Icuk Yunadi - 12 Januari 2009

Alhamdulillah atuh tiasa pendak sareng Nim, Neni, Sawa. Mudah-mudahan tiasa sukses sadayana.
Kanggo teh Endah, wilujeng tepang, ti abdi, alumni SPGN Kuningan, saangkatan sareng Kang Rastono.

16. endah - 14 Januari 2009

nepangkeun kang ikin,abdi endah rayi kls panginen nya,pntn rada sesah ngemut raray kang ikin mah tp insya allah pami tepang mah pasti emut da panginten kasep nya sapertos kang rastono,ka kang rastono pntn nembe nganjang deui ma’lum ibu rt sareng wiraswasta mah koreh2 cok pami teu ngoreh heunteu macok pami peryogi no tlp abdi 0227078xxxx atanapi ka nohp 08522222xxxxx htrnhn kana pangangkenna mudah2an seueur hikmah kanggo abdi

17. Icuk Yunadi - 15 Januari 2009

Hatur nuhun Teh Endah. Leres nya. Panginten teu pati apal nya ka abdi mah. Biasa lah abdi mah waktos sakola teh biasa bae, teu kasohor sapertos nu sanes, he…he….
Abdi ayeuna tinggal di Jakarta, ngawulang di SMA 9 Jakarta.
Punten nganggo bahasana pabaliut kieu, teu sapertos urang Bandung.

18. endah - 15 Januari 2009

nhn pisan tos ngawaler kang ikin,abdi te2p ngaraos jntn urang kuningan urg cidahu ketang ah pede wae lah kapungkur mah sok pada ngagumejengkeun nya pedah ti cidahu tp ayeuna mah agul weh da di cidahu ge tos aya waterboom! Tos raos lah kang ikin mah di jakarta,abdi kantos di jkt 5taun.mudah2an ieu sing janten jln kanggo abdi tiasa nyambungken tali silaturahmi srg alumni spg anu sanesna.

19. Rastono - 15 Januari 2009

Hatur nuhun kana informasi telpona, mudah2an sing janteng panjangna tali silaturahmi. Mudah2an mangkin seueur alumni SPGN Kuningan anu mampir di ieu blog, janten urang tiasa nambihan babarayaan. Sok sanaos urang ngumbara, tapi urang tetep cinta Kuningan. Hidup Kuningan…. Hidup SPGN……… Hiduplah Indonesia Raya…..πŸ™‚

20. Uning - 29 Januari 2009

Mani aruplek kitu geuning. Abdi ngiringan ngobrolna. Alhamdulillah geuning jasana Kang Rastono nyayogikeun blog teh janten lantaran nyambungna deui silaturahmi sesama laumnus SPGN nu ayeuna janten SMA 3. Heuheureuyan urang kapungkur nu ngalindih SPG ku SMA 3 (supados rada gaya), dikabulkeun. Abdi masih keneh sok pendak sareng sababaraha guru urang kapungkur.Kantos pendak sareng Pa Karsaji, Pa Kasio, nu rada sering mah Pa Nana basa Sunda sareng Pa Setia Amar.
Kanggo Neng Endah, wilujeng tepang. Tepang henteu ka Teh Wiwin, pami teu lepatmah kawitna ti Cibingbin. Raka kelas pangintennya, jurusan TK anjeuna oge. Salirana subur, rambutna rada kiriting sering di kepang. Anggota REABE oge tepang pangintennya? Anjeunna parantos ngantunkeun sababaraha sasih kapengker. Manawi tepang, kintun doana nya kanggo anjeunna.

21. Icuk Yunadi - 30 Januari 2009

Teh Uning, Wiwin teh saangkatan sareng urang ?
mudah2an anjeunna dihapunten sagala dosana, ditampi amal ibadahna, amien

22. Uning - 31 Januari 2009

Amin. Leres Kang Ikin, Wiwin nu saangkatan sareng urang. panginten Kang Ikin oge uninga. waktos di SPG mah abdi oge wawuh munding sareng anjeuna teh. Mung Wiwin kantos ngawulang di sakola tempat abdi ayeuna tugas. Kantos pendak sababaraha kali.

23. Rastono - 2 Februari 2009

Innalillahi wainna ilaihi raji’un, mudah2an anjeuna ditampi amal ibadahna ku Allah SWT, Amiin. Upami teu lepat teh Wiwin mah Ketua Instruktur Muda Wanita anu saangkatan sareng Salam. Atuh etamah abdi terang pisan. Hatur nuhun pisan kana saniskanten informasina. Mangga lah gunakeun ieu blog kanggo sagala informasi seputar Alumni SPGN kuningan tanpa dibatasi angkatan. Mudah2an sing ngajantenkeun wadah silaturahmi. Amin ya rabbal alamin.

24. Budak cibunut_thea - 3 Februari 2009

Punten ngiringan ngalongok kang….

25. Rastono - 3 Februari 2009

Mangga akang, sok geura kalabet, euleuh ni isin yeuh teu aya nanaon di dieu mah, mung aya sorabi haneut sareng cikopi pait. Hatur nuhun kang tos kersa rurumpaheun, sok diantos lah wartos-wartosna ku simkuring. Mung punten we kirang pnampian mung sakieu kaayaan, teu aya korsi2 acan mung aya samak saheulay, mangga urang ngobrolna bari ngampar samak.πŸ™‚
Dupi jenengan lengkepna saha atuh kang? margi di desa abdi oge aya lembur bunut, abdi mah di Sidamulya/Tegaljugul kecamatan Jalaksana.

26. Budak cibunut_thea - 3 Februari 2009

Teu kenging kitu akh kang, da abdi sanes sasaha. Abdi ukur jalmi biasa anu teu gaduh pangaboga. Da geuningan ari pangabutuh mah tiap dinten oge mani asa teras nambihan. Alah punten kalah ngajah ngobrol akang ieu teh…. Kieu kang, abdi teh urang cibunut. Nya cibunut ieu teh lembur alit perbatesan pisan sarenp kec cinuru. Wasta abdi A.N Sudarna. Yuswa nembe 23th. Eta oge pangangguran. Resep ngobrol, nulis sareng sastra. Teu hilap oge ngadaweung sareng cikopi bari dihiulan ku kulub sampeu atawa jagong. Cekap kang.-?

27. Rastono - 3 Februari 2009

Cekap kang Sudarna, hatur nuhun pisan kana saniskanten walerana, punten sanes nanaon supados urang langkung akrab we. Margi ari mung nyebat budak Cibunut bilih ke nyasab ka bumi tatanggi pan repot. Ari Cibunut ciniru mah atuh tebih ti lembur simkuring, tapi teu sawios urang etang-etang nambih sasaderekan ngalangkungan ieu blog. Upami ngobrolkeun katuangan urang lembur teh abdi mah sok emut waktos alit mangsana amengan ka bumi aki nya ku Nini sok disayogikeun kulub sampeu, boled, hui sareng cai kopi panas… ehm ni kumetap kang……. Upami abdi mulang ka Kuningan sok resep da katuangan-katuangan alami teh masih seueur keneh, teu cara di kota tos serba instant tapi teu matak sehat boh kana badan komodeui kana kanting onaman.πŸ™‚

Salam Baktos ti kota Kembang.

28. Budak cibunut_thea - 3 Februari 2009

Beu geuningan msh emut kana katuangan nu jiga kitu teh kang? Tapi aya sae na oge supados katuangan eta teh tetep exist. Sareng kieu kang, teu aya lepatna sakali2 akang oge ngaleueut bandrek atanapi wedang jahe. Nya eta tea eksotisme timur anu saurna tos eleh pamor ku arak, wine sareng bir. Heheh…

29. Budak cibunut_thea - 4 Februari 2009

Kang punten yeuh enjing2 atos mampir. Bubuhan nyakitu tea abdi teh karesel keur teu aya damal. Hujan bae ongkoh. Nya bari ningalian cikopi, nyeuseup roko, sareng ngeteuwil kulub suuk abdi teh bade ngiringan ngadaweung di tepas akang… Punten pisan nya kang!

30. Rastono - 4 Februari 2009

Heuheuy Kang Sudarna atuh kantenan kana katuangan urang sunda mah abdi tara tinggaleun. Justeru kanggo abdi mah janten menu utama, contona bae sambel, lalab, asin, tempe, tahu; upami tuang teh janten ponyo sareng moal aya bandingna sok sanaos dibandingkeun sareng McDonald, Fried Cicken sareng nu sanesna. Komo upami nuju usum tiris kieu abdi langganan meser bandrek, bajigur, kulub suuk, kulub boled, papais sampeu anu sok ngalangkung payuneun kantor. Mani nikmat kang, teu aya efek samping, haneut sareng sehat kana awak. Mangga atuh kang geura cobian yeuh kuabdi disesakeun sagelas bandrekna.πŸ™‚

31. ENDAH - 4 Februari 2009

euleuh2 jnten haneuteun nya nju usum hujan teh.haturan ka teh uning wilujeng tepang kumaha damang?Dimana linggih?kantenan tepang ka alm teh wiwin innalilahi wainailaihi rojiun mugi almarhumah ditampi amal ibadahna ku allah swt,pami tepang deui sareng Pa Nana+Pa Amar salam baktos wae,panginten anjeunna mah moal emuteun nya.Haturan oge ka kang sudarna kumaha damang tetep sumanget atuh!Mudah2an janten nambihan du2luran panginten kang ras tiasa masihan job kitu nya kang ras?

32. Budak cibunut_thea - 4 Februari 2009

Kintun bae bandrek na via sms heheh… Dupi dikantor, caket ka jalan pahlawan gang mars heunteu? Tah palih dinya, tmpt kost na barudak cibunut. Aya meureunan 20 urangan mah. Da mun ameng ka dinya teh asa leumbur sorangan bae….

33. Budak cibunut_thea - 4 Februari 2009

Salam tepang ti abdi teh endah. Sumuhun haneuteun yeuh nyarioskeun katuangan. Aya lalab tambih sambel, asin, sareng sajabana. Teras bandrek sareng wejang jahe na. Malihan abdi disesakeun sagelas saur kang ras teh. Leres kitu kang ras? Hakhak hak hak…..

34. Budak cibunut_thea - 5 Februari 2009

Natanggi deui yeuh kang, panglinggihan akang….

35. Budak cibunut_thea - 5 Februari 2009

Kang, nyayogikeun kolom pikeun nyimpen puisi heunteu….?

36. Rastono - 5 Februari 2009

Kang Sudarna atuh ka Jl. Mars mah abdi terang malihan aya rencang abdi anu bumina di Jl. Mars Dirgahayu, mung ari caket teuing mah henteu upami dibujeng ti kantor abdi aya meureun kan 30 menit upami teu macet mah. Insya Allah upami aya waktos kaeresan ngalangkung ke kuabdi ditaroskeun. Mangga kang Sudarna abdi tos nyayogikeun kolom Puisi, sok geura eusian.
Kanggo teh Endah sae pisan ide teh, upami aya diantara urang anu tiasa marinan Job ka papada pengunjung blog mangga diantos. Tempelkeun we di ieu Blog etang-etang kanggo fasilitas Iklan, atanapi bilih bade ngiklankeun naon we lah mangga diantos.

37. ENDAH - 5 Februari 2009

Kinten2peluang usaha naon nya kang nju usum tariris kieu?atanapi kang sudarna di kuningan aya ide,nju majeng kuningan katawis ayeuna mah kamari basa liburan imlek wangsul ka kuningan teu lami tage ukur dua dinten,ih kang sono kana golono terang teu moal aya di jalaksana mah aya ge di cidahu,luragungn duka tah di ciniru,kang sudarna sokatuh puisina tong anu cengeng nya sok matak leuleus,kamana ari teh uning?

38. Budak cibunut_thea - 5 Februari 2009

Nuhun kang ras tos disayogikeun kolom puisi na… Ke upami tos aya wangsit puisi na ku abi di posting. Angge teh endah, golono seueur teh di ciniru mah. Kumaha kitu teh, hoyong?

39. Budak cibunut_thea - 6 Februari 2009

Kang Ras, puisi abdi lepat nyerat taun na. Kedah na 05 nu ka serat 09. Punten pisan kang…. Puisi2 eta, kenang2an abdi waktos masih di garut antawis taun 2001-2007.

40. Budak cibunut_thea - 9 Februari 2009

Kamarana atuh nya ieu teh? Mani asa tiiseun geuningan….

41. Icuk Yunadi - 9 Februari 2009

aya yeuh. tiiseun margi nuju hujan. di jakarta mah nuju hujan ageung….

42. Anonim - 9 Februari 2009

Hahahah… Bosen nguping jakarta mah, lieur ningal cai anu mindeng tamasya ka jalan raya. Kumaha atuh janji gubernur teh, saur na bade ngabebaskeun jakarta tina banjir. Tapi ketang da prilaku manusa na oge anu anu sok rajeun teu ngahargaan ka lingkungan anu ngarugi keun mah heheh. Sampurasun akang2 sadaya, wilujeng ngararaoskeun hujan. Hayu urang ngarengkol…….

===> Punten ah, seratan saha atuh ieu teh? teu aya namina…

43. Budak cibunut_thea - 9 Februari 2009

Deuh hilap td buru2, janten heunteu nyerat nami heheh… Punten kang ras, tau gak gimana caranya agar hp bisa jd modem buat komputer untuk hp tipe nokia 5200 dan 6030. Atau ada juga yg lain yg tau? Saya tunggu tips nya !

44. Satia_abimanyu - 10 Februari 2009

Bagi penguasa korupsi penting, itu sudah profesi yg paling AFDOL u/ melipat gandakan rezeki. Mereka tak pernah takut karena rakyat sudah biasa di tipu. Mereka malah ketagihan. Betul gak? Hahah….

45. endah - 13 Februari 2009

kang sudarna kmaha wartosna dilembur tos dugi teu acan konversi bbm ka gas elpiji teh pami atos aya peluang bisnis tah!biasana anu teu wantuneun nganggo gas tabungna sok diical sok tampung ku kang sudarna ke kuabdi dipeser,diantos nya

46. Rastono - 13 Februari 2009

Leres kang Sudarna, eta peluang bisnis anu sae, sok geura digarap. Meungpeung aya teh Endah anu baris nampung hasil pembelian tabung gas. Atanapi akang muka konsultan kanggo kursus kumaha carana nganggo kompor gas kalayan aman. Atanapi muka peluang usaha konversi minyak tanah & kayu bakar ka Kompor berbahan bakar Briket sampah. Kanggo teh Endah kompor briket sampah ngarupikeun peluang sae, margi di Bandung sampah tos ngagunung teu aya nu ngangkut. Kantun diajar we cara ngadamel briketna ka Kang Kopral di Ciamis. Sok lah abdi ngadukung pisan.

47. Budak cibunut_thea - 13 Februari 2009

Hatur nuhun teh endah, kang ras… Pembagian kompor gas merata di cibunut mah. Tos ka bagi sadaya. Muhun, nguping mah loba anu rencana bade di ical. Kinten2 sabaraha wantun na kitu? Heheh ciee…

48. Uning - 13 Februari 2009

Euleuh mani aruplek, kakantun info yeuh. Alhamdulillah geuning nu sumping tos langkung seueur. Tambih rame, tambih resep ngobrolna. Kumaha pami ngawangkongna ngalih ka tepas payun. Kang Ras tos nyayogikeun tempat nu langkung merenah kanggo urang NGOBROL. Yu ah urang ngalih, kade hilap tuangeunana candak ka tempat NGOBROL.

49. Armat Masari - 25 Februari 2009

Nepangkeun Kang Ras, teh Endah, Budak Cibunut, sareng sanes kinten lainna. Alhamdulillah akhirna abdi tiasa nimrung di blog Kang Rastono. wasta abdi Armat Masari alumni SPGN angkatan bungsu. Rayi kelas Kang Nanang. Kapungkur mah abdi nu ngagentos Kang Nanang janten ketua Bantara. Abdi mah sono pisan, ngimpikeun tepang sareng rerencangan nu duka tos dimarana. Abdi teu sapertos Kang Ras nu rajin korespondensi. Matak henteu aneh ayeuna pareumeun obor.

Salam tepang, titip salam kanggo alumni SPGN sanesna. Insya Allah abdi nyempetkeun ngawangkong.

50. Rastono - 25 Februari 2009

Hatur Nuhun Ayi Armat…. wilujeng sumping di blog simkuring… mangga lah geura ramekeun ieu blog. Panginten Ayi mah saangkatan sareng Lia Rohmalia nya, kaleresan salembur sareng abdi malah masih keneh saderek. Upami aya rerencangan sanesna mangga wartosan lah…… urang kibarkeun deui bendera alumni SPGN Kuningan anu kiwari janten SMA 3 Kuningan. Saleresna waktos kapungkur oge nuju sakola sok nepangkeun ka budak SMA mah ti SMA 3 Kuningan payuneun Pendopo…… Mudah2an sing janten tali silaturahmi…

51. Icuk Yunadi - 26 Februari 2009

Wilujeng tepaang Kang Armat. Upami teu lepat, Kang Armat ngawulang di Labscool Kebayoran kitu? Salam ti abdi.
Kang Rastono, nambih deui yeuh wargi ti Kuningan teh, asal ti SPGN. Saangkatan sareng pun adi almarhum, TARSIDI.

52. Armat Masari - 27 Februari 2009

Muhun ayeuna dipercanten ngawulang di Labschool Kebayoran. Geuning Kang Icuk terang, akang rakana Bu Juju? Kang rastono, Abdi saangkatan sareng Tarsidi, Lia Rochmalia, Saripudin , Saleh, dll. Tapi kitu, pareumeun obor sadayana. Sugan engkemah rada caraang sareng tiasa silaturahmi darat. wiat salam bae.

53. Armat Masari - 27 Februari 2009

Biar nggak sekedar ngawangkong, sakantenan upami aya peluang usaha atanapi pengembangan diri saling membari tahu. Lumayan manjangkeun umur.

54. Icuk Yunadi (garajati) - 28 Februari 2009

Sumuhun, Kang Armat. abdi rakana Juju, oge rakana Tarsidi almarhum.

55. ENDAH - 28 Februari 2009

Haturan oge ka kang Armat di Jakarta ,kumaha damang usum naon di jakarta? sami abdi ge kang armat leungiteun tapak rerencangan sakelas komo deui saangkatan mah,mudah2an ayeuna mah tiasa nyambung deui nya

56. Armat Masari - 4 Maret 2009

Teh Endah, alhamdulillah sehat. di Jakarta mah nuju usum hujan-halodo. Serba henteu jelas musim teh ayeunamah. Meus-meus hujan sore, padahal nuju ngentrang enjingna mah. Pon kitu sawangsulna.

Sasih kamari mah dalapan murang kalih, kalebet putra udur panas. Waktosna sareng sadaya, sami panyawatna. ditaroskeun ka dokter, saurna virus. Ditaros deui obatna naon, teu aya walerna teh. ihh matak bingung. Akhirna mah diungsikeun bae ka luar kota. (sugan teh gara-gara kabedil musim nya).

Kamarana nusanesna nya Teh. Talibra geuning. Tanghie !! tanghieu !! musim angin ageung yeuuuuuh. Tong salare teuiiiing!!!

57. Rastono - 6 Maret 2009

Haturan kasadayana, Kang Ikin, Kang Dede, Kang Akum, Teh Endah, Ayi Sudarna, Ayi Armat, Ayi Satria Wilujeng wayah kieu. Punten abdi rada langki lebet maklum nembean nampi musibah, waos gusi anu pangpengkerna koropok jadi we kedah di cabut.
Saur Megi Z lebih baik sakit gigi dari pada sakit hati, anu jelas mah mending ulah duanana. Da geuningan sakit gigi teh nyanyautana moal aya duana. Teu tuang lapar, ari tuang teu bisa ngagayem tungtuna murang maring kasasaha da dipaksakeun ngagayem ngadon nyanyautan nepi ka ubun-ubun…… tulung…tulung…..
Kanggo Teh Endah, Ayi Sudarna, Ayi Armat sareng Ayi Satria upami teu kaabotan kintun bio data lengkep, langkung sae sareng photona, engke ku abdi ditampilkeun dina kolom Baraya. Diantos biodatana di rastono@mbt-kons.co.id
Hatur nuhun.

58. Armat Masari - 7 Maret 2009

Ihh suganteh Kang Rastono teu damang. Sumuhun nya onderdil salira urang teh tos ngawitan arocot. Teu karaos yuswa ngorotan, jatah kumelendang ngirangan. Matak hayu ah silih geuing silih doakeun kusilaturahmi lewat blog kang Rastono.

Kang, tong nyaketan tukang kaos nya, sing kasinggung he he..
matak… tukang dagang etamah rada cunihin, ngaledek nu keur humaregung. Perkawis biodata Insya Allah Kang, ke abdi ngadamel heula biodatana. Diantosan oge nusanesna.

Kang, wiat bewara. SMP Labschool Kebayoran, ngayakeun pelatihan pembelajaran puisi dan cerpen kanggo guru SD, SMP, SMA. Pelaksanaana kaping 19 Maret 2009. Pembicarana sastrawan Agus S. Sarjono sareng cerpenis Joni Ariadinata. lamatna Jl. KH Ahmad Dahlan No. 4, Kebayoran Baru. Diantos nu bade ngiringan.

59. Armat Masari - 7 Maret 2009

Hilap Telp. Armat Masari 081511004619, sekolah 7257367

60. A.N SUDARNA - 11 Maret 2009

Saderek, kumaha daramang? Punten akh, nembe ngalongok deui. Kutan kang rastono nembe di cabut gusi? Geura nyobian PONARI SWEAT kang ras. Sareng tong lepat, PONARI SWEAT ieu oge tiasa nyegah supados huis teu nambih rata tina sirah heheh….fenomena ieu teh kang ras.

61. Rastono - 12 Maret 2009

Sumuhun ayi Armat & Sudarna, biasa we nambih sepuh yuswa mimiti anggota tubuh urang ocotan hiji2. Nya contona waos abdi he.he..he..
Perkawis Ponari Sweet eta memang penomena emutaneun urang sadaya. Minimal aya 2 masalah anu kedah janten emuatan :
1. Yen jalmi urang teh gampil kapangaruh ku sagala sesuatu nu instant saperti berobat hoyong langsung damang dongkap ka Ponari.
2. Ieu mangrupikeun tegoran ti Alloh yen dokter di urang tos komersil teuing, nu matak ayana Ponari jadi alternatif pengobatan murah meriah tanpa memperhitungkeun balukarna.
Eta kedah janten emutan urang sadaya, supados ati2 dina milih2 pengobatan, bilih tisoledat tina akidah.
Kitu panginten numutkeun emutan abdi mah.
Wallahu ‘Alam bishawab……

62. Icuk Yunadi - 13 Maret 2009

Kang Sudarna, abdi pesen PONARI SWEAT 5 kaleng, kanggo ubar haus.

63. Budak cibunut_thea - 13 Maret 2009

Kang icuk, PONARI SWEAT mah da khusus pikeun geng JOJOBA hungkul alias jompo jompo bahagia heheh…. Tapi ketang ke sample na di kirim via sms…. Abdi oge gaduh doa na ponari si dukun cilik tea, kintunan ti baraya abdi. Omat doa ieu kangge saderek anu teu damang:

Mun di leuweung kayi rangdu….
Mun di desa kayi jeunjing….
Di anggo pamikul bengkung….
Di anggo gawang ceumplang…..
Albaaaaaa…syi’ah !!

64. Endah - 15 Maret 2009

Jigana indonesia teh nuju demam ponari sweat yeuh,duka tah pami abdi caket mah ngan abdi mah asa jarijipen kacipta nya eta panangan ponari boa tos nyepengan nanahaon clom kana cai teras cai dieueut iyyy ……..teu kabayang ahhhh…………….. panginten eta nya anu matak damang teh?!

65. d2h kurnia - 20 Maret 2009

alhamdulillah,abdi tos dugi ka ieu blog kang ras.bari rada utag-atog malum masih lelengkah halu.tuntun kang bisi sasab.
euleuh…rame geuning nya?wilujeng tepang ka sadayana.

66. Icuk Yunadi (Garajati) - 23 Maret 2009

Wilujeng tepang Teh D2h, didieu mah seueur komunitas alumni SPGN Kuningan. Wilujeng gabung.

67. de2h kurnia - 23 Maret 2009

hatur nuhun kang Icuk,abdi gaduh rerencangan sakelas ti garajati namina tuti alawiah manawi tepang di mana ayeuna nya kang?

68. Icuk Yunadi (Garajati) - 24 Maret 2009

Alhamdulilah tepang. Tuti ayeuna ngawulang di SD Garajati I. Teh De2h tepang teu ka Tarsidi, saangkatan sareng De2h, ti kelas I D. Sakelasna sareng si Mbeng (Misju). Tarsidi teh pun rayi. Mung anjeunna tos almarhum, 6 taun kalangkung.

69. de2h kurnia - 24 Maret 2009

innalillahi wainna ilaihi rojiun.pamugi di tampi iman islamna.amiin.kutan tos ngantunkeun kang.teu damang kitu?kantenan bae tepangmah mung wawuh munding da benten kelas.

muka memori nuju di SPGN
Kang Icuk-ka Ikin sanes?IM anu hitam manis rambutna rada ikal.

kang Rastono?-IM anu jangkung-jangkung.

kang Armat.?-apal atuh da saangkatan.ketua bantara tea.(naon naminateh hilap deui)

teh Endah?-anu sok sareng megat mobil di kapandayan upami bade sakola sanes teh?

hapunten upami lepat,ulah janten jaheut manah.malum tos sepuh.tos LOLA(LOading LAma) hehe…

70. Rastono - 24 Maret 2009

Wilujeng sumpingh Neng Dedeh, di blogna simkuring, mangga calik na samak we da teu aya korsi didieu mah. Hayu urang ngopi goreng boled sareng goreng sampeu pamasihan ti kang Ikin/Kang Icuk tea, ari ci kopi pahit na mah kintunan neng Endah di Dayeuh kolot, goreng opak ti Teh Uning di Sumbakeling, goreng cau pamasihan Cep Sudarna ti Cibunut, ngan ari kang Akum kamana nya mani teu ngelol tos lami?
Kang Icuk/Kang Ikin mah teu ngiringan Instruktur Muda (IM), da anjeuna mah konsen kana sakola, teu jiga abdi ka Pramuka ngiring, ka Kasenian ngiring tungtungna sakola kahihilapkeun.πŸ™‚
Abdi memang ngiringan IM, tapi justru abdi IM pangpendekna sa SPG ngan boga bodas hungkul (maklum di cet) ….he..he..he…
Manggalah urang nyacapkeun kasono ka SPG ngalangkungan ieu blog. Bilih bade ningalian photo-photo rerencangan sakola abdi lebet we kana menu REABE, Photo reuni dina menu halaman palih kanan rada luhur…..

71. Armat Masari - 24 Maret 2009

eh ehh ehhhhh tah geuning ngurunyung Teh Dedeh, wilujeng. Kumaha Damang? Rada hilap abdimah. Neng Dedeh teh gadis kulit bodas tea kituh?
Neng, hayu urang kempelkeun rerencangan. Sugan bae hiji waktos tiasa reunian. Sono pisan. Abdimah mah jarang uih teh, komo pendak rerencangan. Hiji dua kali pernah pendak diantawisna Elin Herlina, Maman Durahman, Saleh, Suharjo. Masih tepang? Ke sugan, upami kalembur bade ngeprak-ngeprak supados ngiring aub paguyuban Kang Rastono.

72. de2h kurnia - 24 Maret 2009

euleuh….,geuning lepat terawangan teh kang Ras,hapunten ah….,ma’lum abdimah kuper.
duh…sagala aya geuning didieumah.aya goreng boled,goreng cau,kopi pait.eta aya produk anyar sagala candak kang bunut,PONARI SWEAT.aya kulub suuk henteu kang?wararaas nya? janten emut ka lembur.haripeut ari kana katuanganmah.

kang Ras,abdi teh peryogi RPP SD,tapi geuning sesah di bukana nya?mung komentarna wungkul.kumaha kang?

kang Armat,muhun kapungkurmah abditeh berkulit putih.(pedah di cet etage.hehe..).punten kang Ras nurutan.iraha nya angkatan urang tiasa reuni,teu aya wartos-wartosna acan.

bilih aya nu uninga ka sobat-sobat abdi:
Heri Nuraetin -ciwaru
yeti helda gardis- cipager cigugur
Neneng Kurniasih trijaya- mandirancan
Lilis Komalawati sukarapih- cibingbin.
dimarana atuh aranjeun teh?
hayu urang ngiring nimbrung ngaramekeun paguyuban kang Rastono.

73. Rastono - 25 Maret 2009

Kanggo RPP SD mangga geura lebet ka blog Yayasan simkuring alamatna : http://binaprestasiabadi.wordpress.com lebet we kana menu Download KTSP. Tapi memang langkah-langkahna rada panjang sabab ku abdi dilebetkeun dina Zidu.com janten kedah ngalebetkeun kode perifikasi yen urang teh sanes virus spam.
Tapi upami kagungan e-mail mah kintun emailna ka abdi ke kuabdi dikintun ngalangkungan email. Upami teu acan gaduh email ngadamel we dina yahoo.
Wilujeng nyobian…….
Kulub suuk mah ke urang nyuhunkeun ka kang Akum di Ciawigebang sakantenan sareng bajigurna supados klop.πŸ™‚

74. icuk Yunadi - 29 Maret 2009

Sumuhun Kang Ras. Kang Akum kamana kitu ? Teu aya ngelol na pisan tos lami ? Sigana mah nuju ngadamel karya tulis kanggo ngajukeun “Guru Berprestasi”. He..he..

75. Icuk Yunadi - 3 April 2009

Kamarana nya? Meni tiiseun pisan..

76. Rastono - 3 April 2009

Nuju saribuk kampanye jigana kang Ikin, atawa nuju jadi panitia pemungutan suara, kan lumayan tah honorna. Kang Akum jadi KPPS, teh Dedeh janten sekrtearis, kang Dede janten Pemantau Pemilu, kang Sudarna anu molototan Tinta, Teh Uning ngabagikeun kertas Suara, teh Endah tunkang manggilan …. urang mah duaan jadi anu nyontrengna meureun nya. Piraku ari jadi panitia sadayana mah….. pan bingung………….

77. ENDAH - 8 April 2009

kang ras pntn yeuh bade ngarewong saurna aya alumni spgn kuningan anu ngawulang di SD KORPRI pntn nyuhunken informasina abdi bde ngalebetken pun anak ka sd haturnhn sateuacanna diantos bantosanna

78. dd.rosady - 10 April 2009

wilujeung teupang knu gduh blog ieu ?neupangkn abdi teh dodo thea padumukan di payuneun alun2 ciawigebang ,ngring ka blog ieu sugan we aya nu tuepng ,ari alumni mah ti Mts pui cwg angktan 83 ? slam wae ksdyana nu teupng ka abdi ,diantos …..?

79. dd.rosady - 10 April 2009

ass…kum..? ka urng ciawi blih teupang ka sim abdi sok atuh gabung ka blog na kang Rastono..? eh punteun kang Ras ,abdi norojol tanpa permisi ka akng hapunteun pisan..? ka urng waled desa atuh kum wae ,slm ka kang wawan azis anu gaduh FAIKA Organ tunggal ,abdi teh crew Faika.,ka teh De2h wilujeung teupang ka sdyana nu ngring di blog ieu hatur nhun kang Rastono mngga diantos…?

80. de2h kurnia - 10 April 2009

mangga kalebet kang dodo…
kang Ras…aya tamu yeuh geura bageakeun.nyandak ketembling jiganamah da ti Ciawigebang.
duh…janten emut ka teh ipah di ciawigebang teh,pami teu lepat mah ti Ciputat pengkereun pasar. sugan kang Dodo tepang,salam nya…

81. de2h kurnia - 10 April 2009

kang Ras,punten ah nyuhunkeun conto RPP KTSP kls 3 SD.ari ngadamel teh sok rada meniit….nya…hehe…

kintunkeun ka email abdi:
dedeh_kurniasih86@yahoo.co.id
hatur nuhun sateuacana.

82. Anonim - 11 April 2009

nuhun te2h tos ngawaleur ,salam baktos knggo teh Kurniasih..??hatur punteun te2h ,abdi teh kirang apal nya..manawi kirang gaul kitu..he..he pami aya waktos keun ku abdi ditataros hiji2 ngrah teu kaliwt sugan aya nu teupang ,kinteun2 yuswa sbraha tah.aya 80 thunan.he..he

83. dd.rosady - 11 April 2009

urang lembur na teu aya nu apal kitu ka abdi nu kasep tea.he.he ? teh Kurnia ari padumukan teh dimna nya…

84. Rastono - 14 April 2009

Eeuleuh2 aya kang Dodo, mangga kang kalebet urang ngopi katembling sareng kopi haneut pamasihan ti Teh Dedeh. Mangga calikna na samak we, maklum didieu mah teu aya korsi. Ari kawit abdi mah ti Desa Sidamulya – kacamatan Jalaksana mung ayeuna mah nuju ngumbara di Kota Kembang – Bandung.
Abdi oge gaduh rerencangan ti Ciawigebang jenenganna Bapa Akum guru SD, mudah-mudahan we kantos tepang.
Kanggo teh Dedeh KTSP ke kuabdi dikintun secara bertahap per mata pelajaran, mudah-mudaha tiasa kaanggo.

85. dedeh kurnia - 14 April 2009

hatur nuhun kang Ras,emailna tos katampi.diantos email2 salajengna.

upami Sidamulya teh caket henteu kang ka Nanggerang?abdi gaduh rerencangan SPG ti Nanggerang.

86. Rastono - 15 April 2009

Mangga neng Dedeh ktsp tos dikintun sadayana, kade engke nga ekstrakna kedah dipisah-pisah direktorina bilih aya nami file anu sami. Bilih aya keneh mata pelajaran nu teu acan aya wartosan bae abdi, ke kuabdi dipangmilariankeun.
Upami Sidamulya sareng nanggerang mah lumayan rada caket, nya aya kinten-kinten 5 KM mah, cobi taroskeun anjeuna lulusan SMP Jalaksana atanapi SMP Karamatmulya? upami lulusan SMP Jalaksana pasti apaleun ka abdi, da nuju di SMP kapungkur abdi kalebet selebritis, janten ku adi kelas mah cukup terkenal.πŸ™‚

87. dd.rosady - 15 April 2009

wilujeung siang kang Ras…/ ari sareung kang akum mah abdi treng mlah ta2nggi pisan mung benteun Rt ,nya aya lah 50 mter mah ti bumi abdi,cobian wae taroskn teupng heunteu ka ade ucok kaleureusan abdi dilembur kateulah na ucok..??nuhun ach kang ras ..abdi tos diangkeun ku wargi bloger akang…abdi teh ayeuna nuju ngumbara di jogja ,,abdi bingah ningali bloger urang ciawi ,slm ka teh kurnia kang ras..??

88. dd.rosady - 15 April 2009

kang Akum wilujeung siang ,,bade tumaros di lembur musim naon?? sareng tikawit iraha ngiring gabung di bloger kang Ras……teupang sanes ka abdi ade ucok ,bumi abdi gigireun pisan pak Farhan…..?? rudy oge aya sareung abdi, rudy bu ilah….???slam kasdyna urang ciawi

89. de2h kurnia - 13 Mei 2009

haturan wilujeng wengi.kumaha daramang?kamarana nya geuning sepi.

@kang Ras damang?kumaha situ Ciburuy masih herang caina?,jiganamah rerencangan abdi teh lulusan SMP Kramatmulya.da ti kawit lulus SPG oge teu acan pendak deui.

@kang Dodo teh di Jogja damel atanapi nuju kuliah.?

salam baktos
ti
bekasi

90. kutara - 19 Mei 2009

punten ah ngiring nangkring
ngenalkeun atuh abdi kustara tea alumni spgn kuningan tahun 87
alhamdulillah cita-cita janten guru teh jadi kenyataan
aduh reueus pisan alumni SPG N kuningan pada negblog trskanlah kanggo silaturrahmi

91. Rastono - 20 Mei 2009

Alhamdulillah geuningan nambihan deui yeuh dulur urang ti SPGN Kuningan, mangga kang Kustara geura calik, sok lah tong asa-asa da sami-sami alumni SPG urang teh, pangpangna mah asli urang Kuingan. Janten reueus seueur Bapak & Ibu Guru nu tos jaranten PNS, dupi ngawulang teh diman kang Kustara?
Oge ka ayi Dedeh Kurniasih di Bekasi, punten abdi nembe ngaropea ieu blog kumargi biasa ari damel di sawasta mah pabeulit sareng kawajiban. Ari situ ciburuy mah tergantung cuaca, upami seueur hujan kiruh + sampah, upami halodo hejo ku lumut, ngan anu jelas mah laukna hese dipancing margi memang teu aya laukan.πŸ™‚
Mangga lah kanggo sadaya wargi2 anu tosmampir di ieu blog sok geura silaturahmi malak mandar aya nu nyangkut. Kanggo anu peryogi KTSP, RPP kintunkeun we seratna ka email simkuring. Kang Akum teu embol teh cenah modemna ngadat, kanggo urang Kuningan sok geura bantosa kang Akum yeuh……. kang Dodo, budak Cibunut……. sok saha we anu caket ka kang Akum….

92. dd.rosady - 29 Mei 2009

ass…kum..wilujeng enjing ksdyana ,kum wae nu aya du bloger kang Rastono? ka Teh de2h ,akng di jogja nju di ajar usaha ,nya naon wae lah nu penting halal,ka kang akum hawatos abdi teu tiasa ngabantos da abdi nju ngumbara tea.? ,enngal atuh modem na ka kenging .para blogger tos kangen yeuh..??hatur nhun kang rastono …kum slm/

93. Budak cibunut_thea - 1 Juni 2009

Kunjungan kang….

94. maman wahyu - 25 Juni 2009

Wilujeng tepang kang , abdi Maman Wahyu, ti Garawangi, kapungkur tos pernah ngayakeun riungan di rompok sim kuring, nu hadir diantarana Kang Zoen , kang Jamili kang Iding , Teh NENEN Canada, kang Aan , sareng rerencangan ti WARTA DESA, rame kang, meriah. Iraha atuh ka Kuningan ?

95. Rastono - 26 Juni 2009

Alhamdulillah tah geuningan aya Kang Maman Wahyu, haturan wilujeng sumping Kang Maman. Dupi abdi ka Kuningan teh teu tangtos, tergantung kaperyogian. Mung anu pasti mah insya allah engke boboran panginten, sareng tahun baruan, abdi bade ngayakeun reuni rerencangan sakelas di SPG kapungkur. Insya Alloh ke upami ka Kuningan diwartosan, mudah-mudahan engke mah tiasa tepang.
Oge kanggo budak cibunut….. nuhun ah tos naglongokn blog simkuring.

96. Maman Karyaman - 31 Juli 2009

Assalamaulaikum..
kang Rastono …nepangkeun ah ..sim kuring nami Maman …abdi oge alumni SPGN kuningan tahun 1990…tos lami hoyong ngumpulkeun data rerencangan SPGN Kuningan…mani pareumeun obor…kaleresan tepang sareng Kang Rastono…..upami gadung data para alumni SPGN Kuningan khususnya tahun 90…sok atuh dibagi2….email abdi: mamankar@cbn.net.id…upami facebook pilarian wae nami maman karyaman …..diantos balesana

97. Rastono - 5 Agustus 2009

Haturan Ayi Maman, hatur nuhun tos rurumpaheun sumping ka Blog simkuring. Samentawis abdi teu gaduh alamat anu dimaksad, cobian we taroskeun ka pengasuh blog SMA 3 Kuningan, link na aya di palih kanan blog ieu, mangga diklik we.

98. Armat M. - 23 Agustus 2009

Assalamualaikum. wr.wb.
Wilujeng,mayunan Ramadhan 1430 H. Hapunten bilih aya kalepatan. Insya Allah urang tepang di lemai cai, Kuningan nu dipikatineung.

99. Armat Masari - 23 Agustus 2009

Assalamualaikum. wr.wb.
Wilujeng,mayunan Ramadhan 1430 H. Hapunten bilih aya kalepatan. Insya Allah urang tepang di lemai cai, Kuningan nu dipikatineung.

100. Rastono - 24 Agustus 2009

Hatur nuhun ayi Armat, wilujeng ngajalankeun ibadah shaum. Hapunten samudayaning kelelepatan. Insya Alloh urang tiasa tepang di lemah cai urang sadaya, Kuningan ASRI.

101. O. Solihin - 2 September 2009

Assalaamu’alaikum wr wb

Punten ah, nganjang ka dieu teh kusabab “kasasar” nuju googling. Salam kenal, abdi oge ti Kuningan, ngan tebih, di Desa Legok, Kec. Cidahu..πŸ™‚

Hatur nuhun

O. Solihin

102. Rastono - 2 September 2009

Euleuh-euleuh kang O. Solihin kumaha damang? Nuhun ah tos rurumpaheun nganjang ka ieu blog, sok sanaos kawitna kasasar. Nuju milarian naon atuh akang?????

103. team support - 30 Januari 2010

ass.. salam kenal,saya ingin mengajak anda berbagi cerita tentang sebuah peluang yang mungkin bisa bermanfaat untuk anda dan orang2 di sekitar anda… jika sekiranya anda ada waktu luang, saya harapkan anda menyempatkan waktu sejenak untuk menyimak nya. silahkan anda klik http://www.flexteriesclub.webs.com atau hubungi HP +628179094564
terima kasih atas kunjungan anda ke web kami
salam sukses…

104. Endang A. Sutisna - 15 Februari 2010

abdi E. sutisna ti pajambon..salam tepang kang Ras..kumaha tegaljugul comunity teh rame keneh..tah geuning aya budakcibunut alias An Sudarna..anu durdor rajin kaman-mana bersilaturahim, salam tepang ka sadayana..

105. armat tea - 17 Maret 2010

Ih…. Kang Rastono seueur sepina nya. Kamarana… saribuk kitu?

106. Rastono - 31 Maret 2010

Kang Endang, Cep Armat, punten yeuh nuju pabaliut pisan kuat kan teu sempet ngelol-ngelol acan. haturnuhun tos dilongokan.

107. Maman Karyaman - 29 Juli 2010

Kang Rastono, upami aya rerencangan alumni SPGN angkatan 1990 pasihan terang nya. Atanapi hubungi abdi : Maman karyaman alumni SPGN tahun 1990. Email : mamankar@cbn.net.id. HP : 081323852668. Facebook : mamankar@cbn.net.id.
Abdi hoyong pependak jeung rerencangan ti SPGN. Abdi kapungkur saangkatan sareng Asmaiyah, Ihal. Ayeuna abdi damel di Jakarta di swasta.
Hatur nuhun sateuacana. Salam.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: