jump to navigation

REABE SPENDRUX’S

tombol-data tombol-reuni tombol-photo

ASAL-USUL REABE SPENDRUX’S

logo-reabeREABE SPENDRUX’S singkatan dari Remaja Dua B Sekolah Pendidikan Guru Kuningan atanapi  SPG Negeri Kuningan berdiri pada tahun 1987-1988 bertepatan dengan waktu kami kelas dua. Gagasan membuat REABE SPENDRUX’S muncul bersamaan dengan adanya pembuatan pakaian oleh raga (Kaos dan Training) yang pada waktu itu setiap kelas diperbolehkan untuk membuat costume masing-masing. Sebutan REABE SPENDRUX’S terus melekat pada kelas kami hingga kami menamatkan sekolah pada tahun 1989. Setelah kami lulus dari SPGN Kuningan masing-masing anggota meneruskan langkah masing-masing ada yang melanjutkan sekolah, kerja dan lain-lain.

Tanpa terasa kita sudah berpisah selama 19 tahun, namun ikatan batin masing-masing anggota REABE tetap terjalin hingga kini. Sehingga berdasarkan hasil pembicaraan beberapa anggota yang sempat bertemu pada berbagai kegiatan yang berbeda, kami menyimpulkan agar obor REABE SPENDRUX’S tetap menyala perlu adanya Ikatan Alumni yang diberi nama IKATAN ALUMNI REABE SPENDRUX’S.

Untuk menindak lanjuti keinginan tersebut maka kami sepakat untuk mengadakan acara reuni pada tanggal 4 Oktober 2008, yang alhamdulillah dihadiri oleh 22 anggota termasuk pribados. Photo-photo kegiatan mangga geura uningaan dihandap ieu.

PENGASUH BLOG REABE

Mendengarkan ceramah dari Bapak Cecep Arifin, semoga bermanfaat…………………………

Acara yang ditunggu-tunggu, makan yuuuuuuuuu…………………………………….

Komentar»

1. Icuk Yunadi - 7 September 2008

Kang,
Nunung Siti Julaeha ku abdi tos di SMS, mudah-mudahan tiasa. Markus sareng tati, tos diamanatkeun Ka Mimin, mudah-mudahan tiasa dugi wartosna.

2. Anonim - 10 September 2008

Kang, insyaallah abdi tiasa dongkap. Mung masalah biaya kumaha? Kedah jelas diwartoskeun ka rerencangan sadaya. Maklum kan acara urang teu aya donatur.
Pami SMP Karamatmulya teh ti terminal Cirendang kamana ? Punten hilap deui.

3. Icuk Yunadi - 10 September 2008

Kang, insyaallah abdi tiasa dongkap. Mung masalah biaya kumaha? Kedah jelas diwartoskeun ka rerencangan sadaya. Maklum kan acara urang teu aya donatur.
Pami SMP Karamatmulya teh ti terminal Cirendang kamana ? Punten hilap deui.

4. Rastono - 10 September 2008

Kang Ikin, perkawis biaya engke we mayar di tempat. Janten rencana abdi kanggo makan-makan Rp. 50.000 teras kanggo Jaket mah saha anu peryogi mayar teras sasarengan ngadesain model sareng logona, supagos raos ka sadayana. Mulang ka Bandung ku Abdi didamalkeun teras dikintun ka alamatna masing-masing sakantenan VCD reuni. Supados abdi teu paciweuh teuing, kaleresan ayeuna konfeksi nuju full order lebaran janten teu melayani anu jumlahna sakedik. Mudah-mudahan sukses kang.

5. Rastono - 10 September 2008

SMP Negeri Karamat Mulya tempatna palih kaler Cirendang, antara Terminal Cirendang – Pasar Kurucuk pinggir sawah. Upami ti arah kaler pas tanjakan caket Hotel Bukit Mulya, upami ti kidul saatosna terminal Cirendang mudun palih kiri SMP palih kanan rumah makan. Upami lieur pas waktosna kantun SMS.

6. Icuk Yunadi - 28 September 2008

Kang, abdi mah panginten lebaran di Jakarta. Ka lembur teh dina kemis atanapi jumat.
Si Dede nitip artos ka abdi Rp 200Rb, kanggo partisipasi di reuni urang.
Kang kumaha respon ti rerencangan ngeunaan rencana reuni teh ? Tiasa dongkap sadaya? Dede kan teu tiasa.
Rerencangan ti blok wetan kumaha? Nu ti Cibingbin aya wartosna?

7. Rastono - 29 September 2008

Kang Ikin, Insya Alloh sebagian besar warga Reabe bade ngiring. Malihan aya 3 kontak enggal Euis, Maman Surachman, Siti Hartati. Kang Dede kaleresan teu tiasa ngiring, mung anjeuna tos nitip powerpoint ka abdi kanggo engke ditayangkeung pas kempelan. Mudah2an ti palih wetan pada ngariring, margi abdi tos nitipkeun ka kang Saryim kanngo ngoordinirna. Dupi Ahmad, Tarmu, Saryim, Sunarman tos langsung kontak sareng abdi. Abdi opotimis anu dongkap tiasa seueuran, minimal angka 80% mah Insya Alloh tiasa tercapai.

8. Dede Hidayat - 9 Oktober 2008

Untuk kang Rastono,

Kalo nanti ada pertemuan anggota REABE lagi, saya usul formatnya dipertajam dengan mengundang juga keluarga masing-2. Syukur-2 kalo bisa dengan acara nginap semalam di suatu tempat bersama keluarga: selain reuni, juga mempererat silaturahmi keluarga besar REABE. Terkait dana, saya kira bisa minta tolong teman yg stand-by di Kng utk koordinir.

9. Rastono - 13 Oktober 2008

Hatur Kang Dede kana saniskanten bantosan dana waktos acara kamari alhamdulillah sukses. Oge kana usulanna abdi satuju pisan, Insya Alloh kanggo acara salajengna abdi bade ngondisikeun Kang Markus Muhidin, Kang Heryaman, sareng Kang Maman Surahman kanggo janten panitia inti acara reuni berikutna anu baris dijantenkeun agenda rutin dilaksanakeun tiap liburan semseter ganjil sasih Desember sakantenan liburan tahun baru.
Tong hila kang diatos kasumpinganna.

10. Dede Hidayat - 17 Oktober 2008

Sae pisan ide-na kang. Urang tiasa ngempel sacara terprogram. Tiasa terang kana perkembangan sadaya wargi REABE. Abdi yakin kang Markus, kang Heryaman, oge kang Sura bakal tiasa ngabantos kana ieu program. Nuhun nu taya papadana ka kang Rastono, anu tos ngabantos sapenuhna kana acara kalangkung. Mugia sanes kanten kasaean akang kenging ganjaran anu satimpal ti Allah SWT. Amin.

11. Dede Hidayat - 17 Oktober 2008

Sanes kanten abdi ngaraos kaget sareng pangling nitenan fotona rerencangan sakola kapungkur. Eta kang Icuk mani bohay kitu. Sanaos sami di Jakarta, manawi teu acan pernah pendak eta teh. Oge kang Markus, beu mani montok nya. Mudah2an urang sadaya dipaparin sehat walafiat salamina. Kanggo kang Markus, punten kang dibantos rencana urang patepang satiap akhir tahun. BRAVO sadayana.

12. Icuk Yunadi - 18 Oktober 2008

He..he…
Dede bisa aja. Pasti kang Rastono, anu nembe patepang sareng abdi, pasti nyarios kitu. Pangling ku gendutna cenah. Termasuk kang Dede, meski mung ningali tina foto.
Nya kitu kang. Padahal Bekasi- Jakarta teh teu tebih teuing, tapi ku jarang pendak kitu. Nya susuganan sanes waktos urang tiasa nyempetkeun tiasa pendak.
Komentar si Emod sareng Demung oge kitu.Saupami pendak di jalan, cenah moal apal jeung moal naros, dikira teh sanes Icuk.

13. Rastono - 22 Oktober 2008

Sumuhun kang Dede leres pisan eta teh, abdi oge kalinglap pendak sareng rerencangan waktos kamari reuni mani arageung ka gigir benten pisan sareng waktos nuju sakola kapungkur. Rupina ayeuna mah tos sarukses sareng makmur benten sareng kapungkur waktos masih sakola seueur teuing mikir ditambih kirang gizi sapertos abdi🙂. Komo eta kang Icuk, Kang Markus, Teh Eli, Teh Rosna mani salubur pisan. Mudah-mudahan acara kamari ngajantenkeun hiji jalan kanggo ngaraketkeun tali silaturahim kapayunna. Sehingga bendera REABE SPENDRUX’S kembali berkibar di langit nusantara ieu. Abdi oge bade teras milarian rerencangan anu dugi ka ayeuna leungit kontak terutami dudung, eti sareng didi. Abdi hoyong pisan acara taun payun mah tiasa dihadiri ku sadaya anggota REABE. Urang peredih bae kanggo ka Kang Markus, Kang Heri sareng Kang Sura supados langkung mateng ngarencanakeun kanggo acara taun payun. Mudah-mudahan sukses. Amiiin


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: